середа, 8 лютого 2017 р.

Зустріч з письменницею Н.Любка


8 грудня у бібліотеці Виноградівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1
 відбулася зустріч з письменницею-землячкою  Надією Михайлівною Любкою «Струни ліричної душі»
                                                                                                     
    Від переповненого серця
Думки рядками проростають,
Доглянуті й теплом зігріті
Віршами на папір лягають.


           Учні 8-х класів ознайомилися  із творчістю письменників рідного краю, зокрема поетесою та композитором, Надією Михайлівною Любкою осмислили її творчий доробок , поспілкуватися із митцем  слова у літературній світлиці.  формували навики самостійної роботи із художніми текстами  та вміння виступати з усним відгуком  про поезію.                                                                                                                                                                                            
             Всі присутні із захопленням слухали декламування віршів учнями 8-А класу та поетеси у власному виконанні автора. Багатий наш край літературно-мистецьким надбанням. Вивчаючи літературу рідного краю  вони познайомились з творчістю багатьох письменників. Таких як Олександр Духнович, Іван Чендей, Мирослав Дочинець, Іван Хланта, Галина Малик, Лідія Повх, Карло Копинець та багато інших. Переглянули презентацію «Письменники Закарпаття», подивились відео-ролик «Поетеса Надія Любка» та познайомились із біографією письменниці. Зустріч пройшла надзвичайно цікаво.
           Віриться, що наша землячка ще скаже багато нового, відкриє багато цікавого не лише для пересічного слухача, але і для професіоналів, які відтворять її вірші у живописних полотнах, у піснях, у засіяних нею рядках нових поетичних сходів, що прокинуться у серцях майбутніх поетів.




Немає коментарів:

Дописати коментар